tarihi eser Haberleri

tarihi eser haberleri ve güncel tarihi eser gelişmeleri, tarihi eser ile ilgili tüm video, tarihi eser fotoğrafları ve tarihi eser haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Diyarbakır'da Bizans, Asur ve Roma dönemlerine ait tarihi sikke ve objeler düzenlenen operasyon neticesinde ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

İzmir'de düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda; Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Güncel

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir eve düzenlenen baskında 2 bini aşkın tarihi eser ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

İzmir'in 3 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 3 bin 380 tarihi eser ele geçirildi.

Güncel

Amasya'da düzenlenen tarihi eser operasyonunda bir evde yapılan aramada çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Güncel

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir evde Bizans dönemine ait 33 sikke ve 17 obje ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına...

Güncel

Sakarya'nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince bir şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 82 adet sikke ve 9 adet obje ele geçirildi.

Güncel

Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eder olduğu değerlendirilen 358 adet sikke ve obje ele geçirildi.

Güncel

Kayseri'de, jandarma ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Güncel

Mersin'de tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 188 sikke ve 9 obje ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Batman'da bir şahıs üzerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen 202 gümüş renkli sikke ele geçirildiği bildirildi.

Güncel

İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen tarihi eser operasyonunda, 1 kişi gözaltına alındı.