Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Şanlıurfa'da ikamet adresinde yaralı kızıl şahin bulunan şahıs gözaltına alındı.

Güncel

​Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kendilerini hâkim, savcı, polis gibi olarak tanıtarak 4 ilde dolandırıcılık yapan 6 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Güncel

Şanlıurfa'da motosiklet ve motosiklet sürücüsü ihlalleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde, 19️ motosiklet trafikten men edildi.

Güncel

Şanlıurfa'da dolandırıcılık suçundan hakkında 4️ yıl 5️ ay 1️0️ gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncel

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Güncel

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında can kaybı ve yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Röportaj

Siyonizmin baskısı altında küfrün yekvücut olduğu dönemde izzeti kuşanmanın cihatla mümkün olabileceğini belirten Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Koordinatörü İbrahim Halil Güven,...

Sağlık

Şanlıurfa'da 68 yıldır gözleri şaşı olan İsmail Çobanlı, yapılan başarılı şaşılık operasyonuyla dünyayı düz görmeye başladı.

Güncel

Şanlıurfa'da yapılan "şok" uygulamalarında aranan 2️7️ şahıs yakalandı.

Güncel

Şanlıurfa'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında 2️3️ adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunda 1 doktorun öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasının görüntüleri kameralara yansıdı.

Güncel

Şanlıurfa'da aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda yakalanan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.