SALDIRI Haberleri

SALDIRI haberleri ve güncel SALDIRI gelişmeleri, SALDIRI ile ilgili tüm video, SALDIRI fotoğrafları ve SALDIRI haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

İngiltere'nin Sheffield kentindeki bir okulda bir genç tarafından düzenlenen saldırıda 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Dünya

Irak yönetimi, Babil’de askeri karargâhtaki patlamada çıkan yangından dolayı kişinin öldüğünü, 8 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Dünya

İşgalci siyonist rejimin Gazze'deki saldırısında aralarında üç İngiliz vatandaşının da bulunduğu yardım gönüllülerinin katledilmesine ilişkin İngiltere Dışişleri Bakanlığı, işgal rejiminin...

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, "Söz konusu eylemin, tüm bölgeyi etkileyecek bir çatışmaya dönüşmesinden endişe duyuyoruz." açıklamasını yaptı.

Dünya

İşgalcilerin Deyr El Balah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi avlusundaki çadırlara düzenlediği saldırıda 4 kişi şehit oldu, 16 kişi de yaralandı.

Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, Gazze'de işgalci siyonist rejimin, 3 gazeteciyi daha katlettiğini bildirdi.

Dünya

Burkina Faso'nun Est Bölgesi'ndeki bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, işgalci rejimin, Gazze halkını "saldırı, kıtlık, salgın hastalıkların" yer aldığı bir "ölüm üçgeninin" içine koyduğunu belirtti.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili 34 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.