Polonya Haberleri

polonya haberleri ve güncel polonya gelişmeleri, polonya ile ilgili tüm video, polonya fotoğrafları ve polonya haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Polonya'nın Krakov şehrinin batısındaki Myslowice-Wesola kömür madeni ocağında meydana gelen göçükte, 3 işçi hayatını kaybetti.

Dünya

Polonya’nın başkenti Varşova'da bulunan bir AVM'de çıkan yangının yayılması sonucu yaklaşık bin 400 dükkan kullanılamaz hale geldi.

Dünya

Polonyalı çiftçiler, "ekonomiye zarar verdiğini" belirttikleri AB çevre düzenlemelerine karşı protesto yürüyüşü düzenledi.

Dünya

Polonya Cumhurbaşkanı Duda, ülkesinin nükleer kararını açıklayarak, nükleer silahlara ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Dünya

Polonya ordusu, Güney Kore'de üretilen Kia Hafif Taktik Araç (KLTV) tekerlekli keşif araçlarının ilk partisini teslim aldı.

Dünya

Polonya'nın Tychy kentinde bir dairede meydana gelen doğal gaz patlamasında, 15 kişi yaralandı.

Dünya

Polonya Başbakanı Donald Tusk, yaptığı açıklamada “İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinden bu yana en kritik anı yaşıyoruz. Avrupa, savaş öncesi...

Dünya

Polonya'da düzenlenen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine, tüm askeri tatbikatlar askıya alındı.

Dünya

Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine, Polonya Rusya'nın Varşova Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Dünya

Polonya Hava Kuvvetleri, Rusya'nın Ukrayna'ya fırlattığı bir füzenin ülkesinin hava sahasını ihlal ettiği için "teyakkuz" durumuna geçtiğini ve uçaklarını "aktif"...

Dünya

Polonyalı çiftçiler, Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikaları ve Ukrayna'dan kontrolsüz ürün ithalatını karşı ülke genelinde protesto gösterileri düzenledi.

Dünya

Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski'nin, 50 ülkedeki büyükelçinin görevine son verme kararına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, kendisinin onayı olmadan...