patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde bir araçta meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

Güncel

Bursa'da kontrolden çıkarak devrilen azot yüklü tankerin patlaması sonucu, sürücü hayatını kaybetti.

Güncel

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada, sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Güncel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Dünya

Tunus'un başkenti Tunus'ta, tüplerin doldurulması sırasında meydana gelen patlamada 35 kişi yaralandı.

Dünya

Çin'deki bir restoranda, gaz sızıntısından kaynaklı olduğu belirtilen patlamada, en az 2 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı.

Dünya

Çin'in doğusunda, bir kömür madeninde meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi kayboldu.

Dünya

Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti’nde bir termik santralin kazan dairesinde meydana gelen patlamada, 6’sı ağır 23 kişi yaralandı.

Güncel

Kocaeli’nin Derince ilçesindeki limanda bulunan geri dönüşüm tankında patlama meydana geldi. Patlama da ölen ya da yaralanan olmadı.

Güncel

İstanbul Ataşehir'de bir dinlenme tesisi içinde bulunan akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamada 1 kişinin hayatını kaybederken 1' ağır 3 kişi...

Güncel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir dökümhanede eritme kazanının patlaması sonucu 1'i ağır 3 işçi yaralandı.

Dünya

İzlanda’da yetkililer dün 2 ayda 3’üncü kez patlayan Fagradalsfjall Yanardağı'nın lavlarının bölgedeki sıcak su borularını tahrip etmesiyle sebebiyle acil durum...