otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde otomobilin refüje çarparak şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Güncel

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde çıkan yangında araç alev topuna döndü. Yanan otomobilini söndürmeye çalışan kişiyi vatandaşlar zarar görmemesi için uzaklaştırdı.

Güncel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 6 kişi yaralandı.

Güncel

Diyarbakır yeni çevre yolu Halid Bin Velid Bulvarı üzerinde minibüs ile otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Güncel

Battalgazi ilçesinde sürüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü devrildi. Meydana gelen kazada 19 kişi yaralandı.

Güncel

Adana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda seyreden otomobil alev aldı.

Güncel

Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü alevler içinde kalarak hayatını kaybetti.

Güncel

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde otomobille elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Güncel

Diyarbakır-Ergani kara yolunda, seyir halindeki otomobil, alev alarak kullanılamaz hale geldi.

Güncel

Şanlıurfa'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Güncel

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, bir otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Güncel

Malatya'da yoldaki su birikintisinden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüje çarparak yan yattı. Kazada aynı aileden aralarında 3...