ordu Haberleri

ordu haberleri ve güncel ordu gelişmeleri, ordu ile ilgili tüm video, ordu fotoğrafları ve ordu haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, ordunun milyonlarca mermi, binlerce el bombası ve çok sayıda füzeyi kaybettiğini açıkladı.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin yenilenmesi yönünde yaptıkları başvuruları reddetti.

Dünya

Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby, Ukrayna ordusunun mühimmat eksikliği nedeniyle cephenin gerisindeki ikinci ve üçüncü savunma hatlarına geri çekildiklerini açıkladı.

Dünya

BM'nin ateşkes çağrısına rağmen çatışmaların devam ettiği Sudan'da, Ordu Komutanı Abdulfettah el-Burhan, ülkenin her yerindeki Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) mensuplarını...

Dünya

Belarus, ordunun muhtemel bir savaşa hazır olup olmadığının kapsamlı şekilde denetleneceğini duyurdu.

Dünya

Sudan'da HDK ve Ordu arasında çatışmalar, uluslararası ateşkes çağrılarına rağmen birçok kentte devam ediyor.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus birliklerinin Güney Donetsk yönünde ilerlemeye devam ettiğini, daha avantajlı hat ve mevzileri ele geçirdiğini duyurdu.

Dünya

Rusya Federasyonu'na bağlanan Zaporojye Bölgesi'nin Vali Vekili Yevgeniy Balitskiy, Rus askerlerin Rabotino kasabasına girerek ilerlemeye devam ettiğini açıkladı.

Dünya

Pakistan'ın Genelkurmay Başkanı, iki eski başbakanın seçimde zafer ilan etmesi üzerine ülkeyi "anarşi ve kutuplaşmayı" geride bırakmak için birlik çağrısı...

Dünya

Etiyopya'nın Amhara eyaletinde, ordu ve yerel milisler arasındaki şiddetli çatışmalar nedeniyle ilan edilen OHAL süresi 4 ay daha uzatıldı.