ölü Haberleri

ölü haberleri ve güncel ölü gelişmeleri, ölü ile ilgili tüm video, ölü fotoğrafları ve ölü haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 107'ye, kaybolanların sayısının 136'ya çıktığı bildirildi.

Güncel

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton mikseri, yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi hayatını kaybetti.

Güncel

İstanbul Büyükçekmece'de sürücüsünün kontrolünden çıkan aracın turun altına girmesi sonucu yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Dünya

Brezilya’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 29’a yükselirken 60 kişinin de kaybolduğu belirtildi.

Dünya

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde bir otoyolun çökmesi sonucu 23 araç yuvarlanırken, ölü sayısı 36'ya yükseldi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 21 kişi kayboldu.

Güncel

Van'da park halindeki araçta ceset bulundu

Güncel

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde müstakil bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Güncel

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunda 1 doktorun öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasının görüntüleri kameralara yansıdı.

Dünya

Malezya Deniz Kuvvetlerinin 90'ıncı yıl dönümü kutlamalarında 2 helikopterin havada çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü.

Güncel

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kazı yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti.