öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, ABD'de Filistin için dayanışma gösterisi düzenleyen öğrencilere destek vermek için bir yürüyüş gerçekleştirdi. Öğrenciler,...

Güncel

Ardahan'da, 25 lise öğrencisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Filistin

Muş Alparslan Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, ABD'de Filistin için dayanışma gösterisi düzenleyen öğrencilere destek vermek için bir araya geldiler.

Dünya

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden ABD'deki öğrencilerin eylemleri ülke geneline yayıldı. Yaklaşık 40 üniversite öğrencilerinin yanı sıra...

Filistin

ABD’deki üniversitelerde, işgal rejiminin Gazze’de gerçekleştirdiği katliamlara tepki gösteren öğrenci ve akademisyenlere yapılan baskılara Artuklu Üniversitesi öğrencilerinden tepki geldi.

Dünya

İşgal rejiminin Filistin'de yaptığı soykırımı protesto eden üniversite öğrencilerine ABD polisi şiddet uyguluyor.

Dünya

ABD’deki üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları her geçen gün artarken, polis tarafından 400'den fazla kişi gözaltına alındı.

Güncel

Giresun'da bir okulda eğitim gören 19 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Sağlık

Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıyla Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde diş sağlığıyla ilgili eğitim verildi.

Güncel

Adana'da Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen 'Okulda Çiftlik' projesi kapsamında öğrenciler, meyve fidanlarını toprakla buluşturdu.

Güncel

Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde 24 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Bursa'da konuşan YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde 4 milyonu örgün eğitim olmak üzere 7 milyon öğrenci olduğunu söyledi.