mühimmat Haberleri

mühimmat haberleri ve güncel mühimmat gelişmeleri, mühimmat ile ilgili tüm video, mühimmat fotoğrafları ve mühimmat haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde PKK elemanlarına ait 4 odalı mağarada silah ve mühimmatın ele geçirildiğini belirtti.

Güncel

Elazığ`ın Arıcak İlçesinde doğal mağara içerisinde silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, "Gazze'deki siviller bu bombaların sonucunda ve (israilin) sivil yerleşim merkezlerine girdiği diğer şekillerde öldürüldü" dedi.

Dünya

ABD yönetimi, "Refah kentinde sivillerin hayatının tehlikeye girebileceği endişesiyle" siyonist rejime bir grup mühimmat transferinin askıya alındığını doğruladı.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, ordunun milyonlarca mermi, binlerce el bombası ve çok sayıda füzeyi kaybettiğini açıkladı.

Dünya

Kamboçya'nın Kampong Speu eyaletindeki bir askeri üste meydana gelen mühimmat patlaması sonucu 20 asker hayatını kaybetti, çok sayıda asker de...

Güncel

Bitlis'in Tatvan ilçe kırsalında gerçekleştirilen operasyonda PKK mensuplarına ait toprağa gömülü silah ve mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

Güncel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde arazi anlaşmazlığı olayına ilişkin ahır içerisinde yapılan aramada silah ve mühimmat ele geçirildi.

Güncel

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 4 ilde gerçekleştirilen Bozdoğan-19 operasyonlarında 22 mağara ve sığınağın imha edildiğini duyurdu.

Güncel

Siirt'te, jandarma ve polis ekiplerinin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda, arama yapılan otomobilde 15 bin 610 mermi ele geçirilirken olayla ilgili 5...

Filistin

İşgalci ABD ve Batı'nın, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımda kullanılmak üzere 35 bin ton silah...

Dünya

Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby, Ukrayna ordusunun mühimmat eksikliği nedeniyle cephenin gerisindeki ikinci ve üçüncü savunma hatlarına geri çekildiklerini açıkladı.