muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye genelinde orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan "Orman Benim" kampanyasına Muğla'dan...

Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ile Antalya'da beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle "sarı" kodlu uyarıda bulundu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyıları için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ve Antalya için beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 5 ayrı olayda Yunanistan unsurlarınca geri itilen 53 düzensiz göçmeni kurtardı, 48 düzensiz göçmeni yakaladı.

Güncel

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 4 ayrı olayda Yunanistan unsurlarınca geri itilen 125 düzensiz göçmeni kurtardı, 190 düzensiz göçmen yakalandı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Isparta, Burdur, Antalya ve Muğla için "turuncu" kodlu uyarıda bulundu.

Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 4 ayrı olayda Yunanistan unsurlarınca geri itilen 59 düzensiz göçmeni kurtardı, 36 düzensiz göçmen yakalandı.