msb Haberleri

msb haberleri ve güncel msb gelişmeleri, msb ile ilgili tüm video, msb fotoğrafları ve msb haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 16 PKK elemanının "etkisiz hale getirildiğini" bildirdi.

Güncel

İletişim Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı logoları kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin açıklama yaptı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda 3 PKK elemanının öldürüldüğünü belirtti.

Güncel

MSB'den yapılan açıklamada, Adana'da bulunan ve kapatılması için sürekli kamuoyunun gündeminde bulunan İncirlik Üssü'nün isminin, "10'uncu Ana Jet Üs Komutanlığı"...

Güncel

Millî Savunma Bakanlığı, Gara bölgesinde 5 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK elemanlarına yönelik hava harekatının düzenlendiğini belirtti.

Güncel

Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK elemanı öldürüldü.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde öldürülen PKK'li sayısının 5'e yükseldiğini bildirdi.

Güncel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak dönüşü Hakkâri Yüksekova'daki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), orta irtifa hava savunma füze sistemi 'Hisar-O’nun görüntülerini paylaştı.