MISIR Haberleri

MISIR haberleri ve güncel MISIR gelişmeleri, MISIR ile ilgili tüm video, MISIR fotoğrafları ve MISIR haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin, Refah Sınır Kapısı'nı işgal etmesinin ardından hasta ve yaralıların tedavi amacıyla çıkışını engellendiğini bildirdi.

Dünya

HAMAS yetkililerinden oluşan bir heyetin, Mısır ve Katar'daki arabulucularla ateşkes görüşmeleri için Kahire'ye geldiği bildirildi.

Dünya

HAMAS, arabulucuların ateşkes önerilerini olumlu bir ruhla ele aldıklarını belirterek bugün bir neticeye ulaşmak için Kahire'de görüşme yapacaklarını bildirdi.

Filistin

HAMAS yetkililerinden Mahmud Merdavi, siyonist rejim ile HAMAS’ın Kahire'de devam eden Gazze'deki ateşkes görüşmelerinde hiçbir ilerleme kaydedilmediğini bildirerek iddiaları yalanladı.

Dünya

İslami direniş hareketi HAMAS'tan bir heyet, Mısır'ın daveti üzerine Gazze Şeridi'ndeki ateşkesle ilgili gelişmeleri görüşmek üzere bugün Kahire'ye gidecek.

Dünya

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Bugün Mısır'ın Gazze Şeridi sınırındaki Ariş kentine geldi.

Dünya

BAE, Pazar günü, Mısır ile 29 Şubat'ta başlayan ortak operasyonun bir parçası olarak Gazze Şeridi'ne yedinci uçak yardımının atıldığını duyurdu.

Dünya

Gazze'ye 3’ü Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri’ne, 3’ü de Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Fransa’ya ait olmak üzere 6 adet C130...

Dünya

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, Gazze'ye yönelik saldırıların durdurulması ve esir takası konularını içeren Kahire ziyaretini tamamladığı bildirildi.