minibüs Haberleri

minibüs haberleri ve güncel minibüs gelişmeleri, minibüs ile ilgili tüm video, minibüs fotoğrafları ve minibüs haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Ankara'nın Haymana ilçesinde meydana gelen minibüs kazasında, 9 kişi yaralandı

Güncel

Ordu'nun Ünye ilçesinde tekstil işçilerini taşıyan minibüsün çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Güncel

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Güncel

Malatya’da sürücüsünün virajda direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu minibüsü yol kenarında yan yattı. Aralarında bir çocuğunda bulunduğu biri ağır 12 yaralı...

Güncel

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton mikseri, yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi hayatını kaybetti.

Güncel

Adana'da bir minibüsün uçuruma devrildikten sonra alev alması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

Güncel

Diyarbakır yeni çevre yolu Halid Bin Velid Bulvarı üzerinde minibüs ile otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Güncel

Diyarbakır-Silvan kara yolunda, araç şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Güncel

Batman'da durdurulan bir minibüste yapılan aramada 3 kilogram 810 gram eroin maddesi ele geçirilirken gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklandı.

Güncel

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüse tır'ın arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Güncel

Van'da yolcu minibüsünün üzerine çığ düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Güncel

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi yaralandı.