köprü Haberleri

köprü haberleri ve güncel köprü gelişmeleri, köprü ile ilgili tüm video, köprü fotoğrafları ve köprü haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Rusya'nın Smolensk bölgesinde demiryolu üzerindeki bir köprünün çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 9 günlük Ramazan Bayramı süresince köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını açıkladı.

Dünya

ABD'nin doğusundaki Maryland eyaletinin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nün çökmesinin ardından nehirden bir ceset çıkarıldı.

Dünya

ABD'nin Baltimore kentinde bir kargo gemisi, Francis Scott Key Köprüsü'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle köprü yıkıldı.

Dünya

Hindistan’da inşaat halindeki bir köprünün çökmesi sonucu, 10 işçi enkaz altında kaldı. 1 işçinin hayatını kaybettiği, 9 işçinin yaralandığı belirtildi.

Dünya

Mali'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsünün, köprüden aşağı düşmesi sonucu meydana gelen kazada, 31 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi...

Dünya

Çin'in güneyindeki Guangzhou kentinde bir geminin, bir köprünün ayağına çarparak köprünün kırılmasına neden olduğu kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Hollanda'nın Lochem kentinde inşaat halindeki bir köprünün çökmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 işçinin öldüğü ve 2 kişinin de yaralandığı...

Güncel

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir köprü çöktü.