Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Haberleri

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Çanakkale Boğazı'nda, içerisinde 2 kişi bulunan ve arızalanan tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Güncel

Çanakkale Boğazı'nda, içerisinde bulunan 5 kişi ile birlikte denizde sürüklenen tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yapan ve karaya oturan gemi nedeniyle trafiğin askıya alındığını duyurdu.

Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde yangın söndürüldü. Gemideki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı'nın çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldığını duyurdu.

Güncel

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alan kargo gemisi battı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) bölgede arama kurtarma faaliyetlerine devam...