İŞKENCE Haberleri

İŞKENCE haberleri ve güncel İŞKENCE gelişmeleri, İŞKENCE ile ilgili tüm video, İŞKENCE fotoğrafları ve İŞKENCE haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Siyonist işgal rejimi zindanlarındaki Filistinli kadın esirlerin çıplak aramaya tabi tutuldukları, tecavüzle tehdit edildikleri ve zor durumlarda fotoğraflandıkları belirtildi.

Filistin

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin Ortopedi Bölüm Başkanı Doktor Adnan Ahmed El-Burş'un, nisan ayında siyonist rejim hapishanesinde işkence sonucu şehid olduğu, cenazesinin...

Dünya

İtalya'nın Milano kentindeki ceza infaz kurumundaki çocuk mahkumlara işkence ve kötü muamelede bulunan 13 gardiyan yakalandı.

Filistin

Siyonist işgal rejimi zindanlarındaki Filistinli çocuk esirlere sistematik bir şekilde işkence edildiği, çocukların zaman zaman istismara maruz kaldıkları belirtildi.

Dünya

Enes Meşal (37) isimli bir Filistinli esirin, işgal zindanlarında gördüğü ağır işkenceler sonucu bir haftadan fazladır hafıza kaybı yaşadığı bildirildi.

Dünya

Gazze halkına 7 Ekim'den bu yana soykırım ve katliam uygulayan işgalci siyonistler, esir aldıkları Filistinlileri vahşice işkencelere tabi tutuyor.