işçi Haberleri

işçi haberleri ve güncel işçi gelişmeleri, işçi ile ilgili tüm video, işçi fotoğrafları ve işçi haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Manisa'da tütün tarlasında çalışan işçiler, gıda zehirlenmedi şüphesiyle hastaneye gitti.

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Güncel

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vincin demir sepetinin işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de ağır yaralandı.

Röportaj

İslam'ın işçilere verdiği değer, işçi haklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Molla Salih Şimşek, işverenlerin yanlarında çalıştırdıkları işçilere karşı görevlerini hakkıyla yerine...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta ruhsatı sıkıntılı bir gece kulübünde çıkan yangında 29 emekçi kardeşimiz hayatını kaybetti. İhmallerin adresi muhalefete...

Güncel

İstanbul Silivri'de fabrika işçilerini taşıyan servis minibüs ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirmek üzere çeşitli pozisyonlarda 64 geçici işçi alımı yapacak.

Güncel

Rize Genel Müdürlüğü, farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda İŞKUR üzerinden bin 72 Çaykur mevsimlik işçi alımı gerçekleşeceğini duyurdu.

Güncel

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Güncel

Tekirdağ Muratlı'da işçileri taşıyan bir servis aracının derilmesi sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Dünya

Uluslararası Çalışma Örgütü'ne göre dünyada 1,6 milyardan fazla işçinin sağlığı hava kirliliği nedeniyle risk altında ve aynı sayıda insan da...

Güncel

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu.