İran Haberleri

İran haberleri ve güncel İran gelişmeleri, İran ile ilgili tüm video, İran fotoğrafları ve İran haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

İran'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

İran'da iki karakola düzenlenen saldırıda 11 polis hayatını kaybetti, 10 polis yaralandı.

Dünya

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Dünya

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye, İran'ın başkenti Tahran'da, Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri ile görüşme gerçekleştirdi.

Dünya

İran'da Nevruz kutlamaları sırasında 14 Mart'tan bu yana meydana gelen trafik kazalarında 417 kişi hayatını kaybetti, 11 binden fazla kişi...

Dünya

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Nasır Kenani, siyonist varlığın Gazze Şeridi'ndeki barbarlık ve vahşetinin tüm dünyanın gözü önünde devam ettiğini vurguladı.

Dünya

İran, Rusya ve Çin deniz kuvvetlerinin salı günü itibari ile başlayan "2024 Deniz Güvenlik Kemeri" adlı ortak tatbikatının bugün tamamlanacağı...

Dünya

İran'ın Kermanshah kentinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Mısır'la karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesine yönelik pratik adımların atılması konusunda mutabakata vardıkları kaydetti.

Dünya

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, işgalci ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'e düzenlediği hava saldırısını kınadı.

Dünya

İran İslam İnkılabı Rehberi Seyyid Ali Hamaney, yaklaşık 3 bin mahkum hakkında af veya ceza indirimini içeren teklifi onayladı.

Dünya

İran İstihbarat Bakanlığı, işgalci rejimin en önemli gizli askeri tesislerinden bazılarıyla ilgili özel bilgilerin yanı sıra, dünya çapında 28 ülkede...