ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Rusya, Ukrayna'nın İngiliz silahlarıyla Rus topraklarına saldırması durumunda, Ukrayna dışında da İngiltere'ye ait askeri unsurların vurulabileceğini açıkladı.

Dünya

ABD ve İngiltere'nin, Yemen'deki Hudeyde Havaalanına bir dizi saldırı düzenlediği bildirildi.

Dünya

İran, siyonist rejimi destekledikleri gerekçesiyle ABD ve İngiltere'deki kişi ve kuruluşlara yaptırım uyguladığını açıkladı.

Dünya

Ensarullah Hareketi, Yemen'in güneybatısındaki Meha kenti açıklarında bir gemiye operasyon düzenledi. İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu, geminin füze ile vurulduğunu belirtti.

Dünya

Kazakistan ve İngiltere'nin dışişleri bakanları, "stratejik ortaklık ve iş birliği anlaşması" imzaladı.

Dünya

Manş Denizi'ni geçmeye çalışan bir göçmen teknesinin alabora olması sonucu biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

ABD, İran'la bağlantılı oldukları gerekçesiyle bazı özel ve  tüzel kişiliklere; İngiltere ise İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı ve Devrim Muhafızları...

Dünya

Ürdün'ün, 13 Nisan'da İran tarafından işgal rejimine fırlatılan insansız hava araçları ve füzeleri engellemek için ABD, İngiltere ve Fransa ile...

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İngiliz jetlerinin İran'a ait bazı uçakları düşürdüğünü belirtti.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında devlet kurumları temsilcilerinin de bulunduğu 22 İngiliz vatandaşının ülkeye girişinin yasaklandığını açıkladı.

Dünya

Yemen'deki Ensarullah Hareketi, Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nda İngiltere ve siyonist işgal rejimine ait 3 geminin vurulduğunu duyurdu.

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında Brüksel'de, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi.