hizmet Haberleri

hizmet haberleri ve güncel hizmet gelişmeleri, hizmet ile ilgili tüm video, hizmet fotoğrafları ve hizmet haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Ekonomi

Sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi (2021=100), 2024 yılı Mart ayında yıllık yüzde 84,0 arttı.

Siyaset

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin, belediyelerin en önemli görevlerinin başında geldiğini söyledi.

Ekonomi

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2,8 azaldı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9 arttı, inşaat sektöründe aynı kaldı

Ekonomi

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2024 Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,1...

Ekonomi

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık yüzde 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı.

Güncel

Artuklu İlçesi 13 Mart Mahallesinde 6 bin 230 metrekare alan üzerine inşa edilen Valilik Parkı, bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sağlık

Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Araştırma Merkezi' yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.

Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın şubat ayına ait hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksleri verilerini açıkladı.