Hamas Haberleri

Hamas haberleri ve güncel Hamas gelişmeleri, Hamas ile ilgili tüm video, Hamas fotoğrafları ve Hamas haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

HAMAS yetkililerinden oluşan bir heyetin, Mısır ve Katar'daki arabulucularla ateşkes görüşmeleri için Kahire'ye geldiği bildirildi.

Dünya

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, kabul ettikleri ateşkesin detaylarını aktardı.

Dünya

HAMAS hareketi, arabulucuların sunduğu ateşkes teklifini kabul ettiği bildirildi.

Dünya

HAMAS, Kahire'deki mevcut müzakerelerin sona erdiğini, konuyla ilgili hareketin yetkilileriyle istişarede bulunacaklarını bildirdi.

Dünya

HAMAS lideri İsmail Heniyye, HAMAS'ın kapsamlı bir ateşkese varmak konusunda istekli olduğunu duyurdu.

Dünya

HAMAS, arabulucuların ateşkes önerilerini olumlu bir ruhla ele aldıklarını belirterek bugün bir neticeye ulaşmak için Kahire'de görüşme yapacaklarını bildirdi.

Filistin

HAMAS'tan 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla yapılan yazılı açıklamada, siyonist rejimin Filistin'de basın mensuplarına yönelik saldırılarını sürdürdüğü, buna...

Dünya

Gazze'de kalıcı ateşkes için arabulucular tarafından yürütülen görüşmeler sürüyor. Son ateşkes teklifini kabul etmeyen HAMAS, Refah'a olası bir saldırı müzakereleri...

Filistin

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'nun, siyonist rejim ile diplomatik ilişkileri keseceğini duyurmasını memnuniyetle karşıladı.

Dünya

HAMAS Siyasi Büro üyesi İzzet El-Rişk, Kudüs'te işgal kuvvetleri tarafından katledilen Türkiyeli Hasan Saklanan'ın şehadetini tebrik etti.

Filistin

İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Nelson Mandela'nın torunu Nikosi Zwelivelile Mandela ile İstanbul'da bir araya geldi.

Dünya

HAMAS, BM Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) alternatif herhangi bir uluslararası organa karşı uyarıda bulundu.