gemi Haberleri

gemi haberleri ve güncel gemi gelişmeleri, gemi ile ilgili tüm video, gemi fotoğrafları ve gemi haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

İstanbul Boğazı'nda Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası nedeniyle karaya oturan ALEXIS isimli gemi kurtarılarak Ahırkapı’ya emniyetle demirletildi.

Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yapan ve karaya oturan gemi nedeniyle trafiğin askıya alındığını duyurdu.

Gündem

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen Ensarullah Hareketinin Kızıldeniz’e 3 gemisavar balistik füze attığını, hedef alınan iki ticari gemiden birinin hasar...

Dünya

Ensarullah Hareketi, Yemen'in güneybatısındaki Meha kenti açıklarında bir gemiye operasyon düzenledi. İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu, geminin füze ile vurulduğunu belirtti.

Güncel

Çanakkale Boğazı’nda bir kuru yük gemisinin yanması sonucu gemi Karanlık Liman bölgesine demirletildi.

Dünya

Yemen Ensarullah Hareketi, Aden Körfezi’nde siyonist işgal rejimine ait bir gemiyi vurduklarını duyurdu.

Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde yangın söndürüldü. Gemideki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Dünya

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun siyonist işgal rejimi ile bağlantılı olduğunu belirtilen yük gemisine el koyduğu belirtildi.

Dünya

Yemen'deki Ensarullah Hareketi, Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nda İngiltere ve siyonist işgal rejimine ait 3 geminin vurulduğunu duyurdu.

Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 69 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bir kargo gemisinin arıza yaptığından dolayı İstanbul Bogazının gemi trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Dünya

ABD'nin doğusundaki Maryland eyaletinin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nün çökmesinin ardından nehirden bir ceset çıkarıldı.