FRANSA Haberleri

FRANSA haberleri ve güncel FRANSA gelişmeleri, FRANSA ile ilgili tüm video, FRANSA fotoğrafları ve FRANSA haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Senegal Başbakanı Osman Sanko, ülkesindeki Fransız askeri üslerinin varlığını eleştirerek "bu varlığın Senegal'in ulusal egemenliğini ve stratejik bağımsızlığını etkilediğini" belirtti.

Dünya

Ukrayna'ya asker gönderme konusuna olumlu bakan Fransa'ya Rusya'dan tehdit açıklaması geldi.

Dünya

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Fransa, Sırbistan ve Macaristanlı mevkidaşlarının daveti üzerine bu ülkeleri ziyaret edecek.

Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fransa'da düzenlenen OECD Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak.

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisi’nin Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına tepki gösterdi.

Güncel

Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün yapılması planlanan bazı seferleri Fransa genelinde yapılacak "grev" nedeniyle iptal edildi.

Dünya

Manş Denizi'ni geçmeye çalışan bir göçmen teknesinin alabora olması sonucu biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Burkina Faso, ülkede görev yapan 3 Fransız diplomatı "yıkıcı faaliyetten" istenmeyen kişi ilan etti ve 48 saat içinde ülkeyi terk...

Dünya

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ayhan Hacızade, Fransız tarafının iki ülke arasındaki ilişkilere zarar veren tek taraflı eylemlerle ilgili suçlamalarını reddetti.

Dünya

Rusya yanlısı grupların Mykolaiv eyaletindeki koordinatörü Sergei Lebedev, Rus güçlerin Ukrayna'nın kontrolündeki Slavyansk kentinde Fransız paralı askerlerin bulunduğu bir mevziiyi...

Dünya

Sudan hükümeti, rızası ve katılımı olmaksızın, Fransa’da "Sudan için uluslararası barış konferansı" düzenlenmesine tepki gösterdi.

Dünya

Rusya, Ukrayna'ya asker göndermeleri halinde bunun Fransa için sorun oluşturacağı uyarısında bulundu.