Dışişleri Bakanlığı Haberleri

Dışişleri Bakanlığı haberleri ve güncel Dışişleri Bakanlığı gelişmeleri, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili tüm video, Dışişleri Bakanlığı fotoğrafları ve Dışişleri Bakanlığı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "israil hükümetinin tüm üyelerinin, Gazze'de işlemekte oldukları suçlardan ötürü er veya geç adalet karşısında hesap vereceğine...

Güncel

Antalya Diplomasi Forumu'nun 3'üncüsü, 1-3 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek.

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, Hocalı Katliamı’nın 32’nci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı taziye mesajında "Masum sivillere yönelik gerçekleştirilen katliamı lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncel

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Antalya Diplomasi Forumu'nun (ADF), 100'ü aşkın ülkeden 20'den fazla devlet ve hükümet başkanının katılımıyla düzenleneceğini...

Güncel

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye'nin Gazze'den bugüne kadar bin 359 vatandaşın tahliye edildiğini ve tahliye çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Filistin

Dışişleri Bakanlığı, "BM Güvenlik Konseyi başta olmak üzere, uluslararası toplumu israili durdurmak için gerekli adımları atmaya çağırıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Dünya

Türkiye, Somali'nin başkenti Mogadişu'da dün gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan'da yapılan cumhurbaşkanı seçiminin işgalden kurtarılmış topraklar da dahil olmak üzere huzur içinde gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kardeş Pakistan halkının acısını paylaşıyoruz. Pakistan’ın terörle mücadelesini desteklemeyi sürdüreceğiz” denildi.

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Şili'de meydana gelen orman yangınlarındaki can kayıpları ve yaralanmalar nedeniyle Şili halkına ve hükümetine taziye mesajı yayımladı.

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Hakan Fidan'ın, 5-6 Şubat tarihlerinde Malta'ya resmi ziyarette bulunacağını açıkladı.