dışişleri bakanlığı Haberleri

dışişleri bakanlığı haberleri ve güncel dışişleri bakanlığı gelişmeleri, dışişleri bakanlığı ile ilgili tüm video, dışişleri bakanlığı fotoğrafları ve dışişleri bakanlığı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus vatandaşlarının Ortadoğu bölgelerine seyahat etmemeleri şiddetle tavsiye edildi.

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, sel felaketinin yaşandığı Kazakistan için geçmiş olsun mesajı yayımlandı.

Dünya

Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine, Polonya Rusya'nın Varşova Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Dünya

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu,15 Mart Uluslararası İslamofobiyle Mücadele Günü'nde, İslam düşmanlığı ile mücadele için atılacak adımlar konusunda hazırlanan karar tasarısını...

Güncel

147 ülkeden üst düzey temsilcilerin katılacağı forumun ana başlığı "Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak" olacak.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un 1-2 Mart'ta Antalya Diplomasi Forumu'na katılmak üzere Türkiye'ye gelecek.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Moldova'daki ayrılıkçı Transdinyester bölgesinin sakinlerinin korunmasının öncelikli olduğunu açıkladı.

Dünya

Ukrayna'da "sivil toplum örgütleri için çalışan iki Fransız vatandaşının ölümü" nedeniyle Rusya'nın Paris Büyükelçisi Aleksey Meshkov, Fransa Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.