Brezilya Haberleri

Brezilya haberleri ve güncel Brezilya gelişmeleri, Brezilya ile ilgili tüm video, Brezilya fotoğrafları ve Brezilya haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 154'e yükseldi, 94 kişi ise kayıp olarak bildirildi.

Dünya

Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen selde ölenlerin sayısı 149'a yükseldi, kayıp 124 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde ölü sayısı 147'ye çıktı, 125 kişi ise kayboldu.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 137'ye, kaybolanların sayısının 136'ya çıktığı bildirildi.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 107'ye, kaybolanların sayısının 136'ya çıktığı bildirildi.

Dünya

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki selde ölenlerin sayısı 100’e yükseldi, 128 kişi ise kayıp olarak kayıtlara geçti.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların neden olduğu sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 84'e, kaybolanların sayısı ise 111'e çıktı.

Dünya

Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen sel felaketinde ölenlerin sayısı 66’ya yükseldi.

Dünya

Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı selde ölenlerin sayısı 56'ya yükseldi.

Dünya

Brezilya’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 29’a yükselirken 60 kişinin de kaybolduğu belirtildi.

Dünya

Brezilya’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 13’e yükseldi.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 21 kişi kayboldu.