Azerbaycan Haberleri

Azerbaycan haberleri ve güncel Azerbaycan gelişmeleri, Azerbaycan ile ilgili tüm video, Azerbaycan fotoğrafları ve Azerbaycan haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Afrika Etiyopya'da faaliyetlerini sürdüren Avrupa Yetim Eli'nin aracılığıyla Azerbaycan'dan gelen gönüllü doktorlar, imkansızlıktan dolayı ameliyat olamayan insanlara umut oldular.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldi.

Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, 30 yıldır işgal altında bulunan dört köyün Azerbaycan’a iadesi ve delimitasyon çalışmalarının devamı konusunda varılan uzlaşmayı memnuniyetle karşıladı.

Dünya

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Azerbaycan ve Ermenistan'ı ilişkileri normale döndürmek için tüm sorunları çözmeye çağırdı.

Dünya

Fransa, Azerbaycan'ın iki ülke arasındaki ilişkilere zarar verdiği ileri sürdüğü eylemleri gerekçe göstererek Bakü Büyükelçisini ülkeye geri çağırdı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir...

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, 4 Nisan Dünya Mayın Bilinci ve Mayın Faaliyetine Destek Günü'nde Ermenistan'a çağrı yaparak, mayın haritalarını Azerbaycan'a teslim etmesini...

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Azerbaycan'a gitti.

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, Hocalı Katliamı’nın 32’nci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı taziye mesajında "Masum sivillere yönelik gerçekleştirilen katliamı lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan'da yapılan cumhurbaşkanı seçiminin işgalden kurtarılmış topraklar da dahil olmak üzere huzur içinde gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğunu açıkladı.