asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Siyonist rejim sözde ordusu, Gazze'deki çatışmalarda 637'si asker, 68'i polis ve 6'sı istihbarat servisi Şin-Bet'ten olmak üzere 711 işgalcinin öldürüldüğünü...

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ermenistan’ın talebi üzerine Ermenistan’da 2020’de bazı bölgelere konuşlandırılan Rus güçlerinin geri çekilmesi konusunda mutabakata varıldığını duyurdu.

Dünya

Ukrayna'ya asker gönderme konusuna olumlu bakan Fransa'ya Rusya'dan tehdit açıklaması geldi.

Dünya

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Hizbullah'ın Metula yerleşim birimi yakınlarına düzenlediği İHA operasyonunda 2 askerin öldüğünü açıkladı.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Peskov, Ukrayna'ya asker gönderme olasılığı konusunda Paris ve Londra'dan gelen söylemleri "tehlikeli ve benzeri görülmemiş gerilim" olarak nitelendirdi.

Dünya

Kolombiya'da silahlı bir gruba yapılan operasyon esnasında pusuya düşürülen 4 asker öldürüldü, 2 asker de yaralandı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanan askerin tedavi edildiğini hastenede hayatını kaybettiğini duyurdu.

Dünya

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, "Ruslar ayrı bir yerleşkede bulunuyorlar ve ABD birliklerine ya da ekipmanlarımıza erişimleri yok." dedi.

Dünya

Kolombiya'nın kuzeyinde düşen askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 asker hayatını kaybetti.

Güncel

İstanbul’da FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalandı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna ordusunun savaşın başından bu yana verdiği kayıpların neredeyse 500 bin kişiye ulaştığını söyledi.

Dünya

Japonya'da Izu Takımadaları açıklarında 2 askeri helikopterlerle irtibatın kesildiği belirtildi.