Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Mikola Solskiy yolsuzluk iddiaları üzerine istifa etti.

Dünya

Ukrayna hükümeti yurt dışında askerlik çağındaki erkeklere pasaport vermeyi ve yenilemeyi askıya aldı.

Dünya

Ukrayna, Rusya'ya 50 insansız hava aracıyla saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Dünya

Ukrayna, Rusya'nın, Dnipropetrovsk bölgesine düzenlediği füze saldırısında 8 kişinin öldüğünü, 29 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Dünya

Ukrayna, Rusya tarafından ilhak edilen Kırım yarımadasındaki bir Rus askeri havaalanını vurduklarını, dört füze rampası, üç radar istasyonu ve hava...

Dünya

Rusya'nın, Ukrayna'nın kuzeyindeki Chernihiv kentine düzenlediği füze saldırısında, 17 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi yaralandı.

Dünya

Ukrayna'nın Dnipro şehrinde kimliği belirsiz bir kişi camiyi ateşe vermeye çalıştı.

Dünya

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna'nın top mermilerinin ve hava savunma füzelerinin tükenmek üzere olduğunu duyurdu.

Dünya

Finlandiya ile Ukrayna arasında, 10 yıl geçerli olacak güvenlik işbirliği ve uzun vadeli destek anlaşması imzalandı.

Dünya

Ukrayna, daha önce 27 olan seferberlik yaşını 25'e düşürdü.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Amerikan Kongresi’nden hala geçmeyen askeri yardımın gelmemesi durumunda, Ukrayna’nın geri çekilmek zorunda kalabileceğini belirtti.

Dünya

Ukrayna, Rusya tarafından enerji tesislerini hedef alan İHA ve füze saldırılarında, termik ve hidroelektrik santrallerinde hasar meydana geldiğini belirtti.