Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Siyaset

TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, “Türkiye’deki öğrenci kardeşlerimizi de...

Filistin

Kudüs'te işgal askerleri tarafından şehid edilen Hasan Saklanan için Ankara'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Güncel

Ankara Gazi Üniversitesi'nde siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını tel'in eden öğrenciler, bir gurup Kemalist ırkçının saldırısına uğradı.  

Güncel

Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 868 kişinin yakalandığını açıkladı.

Güncel

Dün etkili olan yağışlar sonrası aksamalar meydana gelen metro seferlerine yeniden başlandığı belirtildi.

Röportaj

Son yıllarda et fiyatlarının yükselmesini Türkiye’de hayvan sayısının azalmasına bağlayan besiciler, hayvancılığın tekrar canlanması için devletin hibelerini daha doğru yapması...

Ekonomi

Ankara'da seçim sonrasına ertelenen ekmek zammı bugün yürürlüğe girdi. Yılın ikinci zammı ile birlikte 200 gram ekmek 10 liradan satılacak.

Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler sebebiyle Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Gündem

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler sebebiyle Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı.

Röportaj

Peygamberler mesleği olan çobanlığı yıllardır yapan Atila Ekiz, tüm zorluklarına rağmen işini sevdiğini söyledi.

Güncel

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 5 aracın karıştığı kazada 8 kişi yaralandı.