Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 21 Nisan Pazar günü otogar yanındaki mevlid alanında yapılacak "Cihad Önderi Hz. Muhammed (sav)" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği dolayısıyla küçük kız ve erkek çocuklarıyla beraber esnaf, vatandaş ve hastanelerde yatan hasta ile hasta yakınlarına gül dağıttı.

Gül dağıtımından önce kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, Batman'da bu pazar günü saat 14.00'te Mevlid-i Nebi etkinliği düzenleyeceklerini belirtti.

"4 yıldır etkinliği yapamıyorduk"

Aydın, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak Batman'da en son 2019 yılında Mevlid etkinliği yapmıştık. Pandemi ve Ramazan ayının nisan ayına denk gelmesi nedeniyle 4 yıldan beridir Batman'da mevlid etkinliği yapmıyoruz. 21 Nisan Pazar günü Batman'da mevlid etkinliği düzenleyeceğiz. Bugün bu vesileyle Batman halkına canlı gül vererek onları mevlid etkinliğine davet edeceğiz." dedi.

"Tüm halkı etkinliğe davet ediyoruz"

Haftalardır mevlid etkinliği için hazırlıklarını yaptıklarını belirten Aydın, "Hazırlıkların son aşamasına geldik. Vatandaşların rahat bir şekilde etkinlik alanına gelebilmeleri için Batman'ın değişik 24 noktasında ücretsiz araç kalkış noktalarımız olacak. Vatandaşlarımız ücretsiz araç noktalarına giderek rahat bir şekilde etkinlik alanına gelebilecekler. Peygamber sevdalısı tüm Batman halkını mevlid alanında yapılacak olan mevlid etkinliğine davet ediyoruz." diye konuştu.

Gül dağıtımı esnasında Vakfın üye ve gönüllülerine ilgi gösteren vatandaşlar, Mevlid-i Nebi etkinliğinin yapılacağı günü merakla beklediklerini ifade etti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha