Aylardır Filistin topraklarında dünyanın gözü önünde soykırım gerçekleşiyor.

Soykırımı gerçekleştiren işgal rejimi, şu zamana kadar başta binlerce çocuk olmak üzere on binlerce Filistinliyi katletti.

Gerçekleştirilen katliam ve soykırıma sessiz kalmamak, ekonomik destek sağlamamak adına başlatılan işgal rejimi menşeli ürünlere yönelik boykot çalışmasına büyük kitleler duyarsız kalmayarak destek verdi.

Dünya üzerinde gerçekleşen boykot hareketine Ağrı'da işyeri bulunan ve soykırımın gerçekleştiği 7 Ekim 2023 tarihinden beri desteğini sürdüren Muhammed Fevzi Bilici tüm esnafların boykotu sürdürmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Bütün malların üzerine boykot ürünü olduğunu yazan Bilici satışını gerçekleştiği ve tükendiği ürünlerin tedariğini gerçekleştirmiyor.

Muhammed Fevzi Bilici

Elinde eski ürünlerin bulunduğunu ve yenilerini almadığını belirten Bilici, isteyenlere malları almamaları tavsiyesinde bulunduğunu kaydetti.

"7 Ekim tarihinden beri israil menşeli ürünlerin satışını yapmıyorum." diyen Bilici sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elimde bulunan mallar ise eski mallarım. İsteyen müşteriler oldu mu veriyorum. Ürünleri almıyorum ve bazı ürünleri ise bitirdim. Özellikle boykot ürünleri isteyenlerde var, aynı zamanda bu tutumumdan dolayı takdir edenlerde var. Karınca misali elimden geleni yapıyorum ve daha fazlasını da elimden gelirse yaparım. Boykota tüm esnaflar destek vermeli. Özellikle israil ve destekçilerini boykot etmek lazım. Şahit olduğumuz tablolar bizi üzüyor. Adam geliyor kola olmazsa olmaz diyor. Ramazan da oruç tutmuşsun iftarını kola ile açıyorsun. Var mı böyle bir şey. Bir kola demek bir kurşun demek, bir kurşunda sen sıkma yav." (İLKHA)

Kaynak: ilkha