Oy kullanma işlemi için merkez Şehitkamil ilçesindeki Belkıs Ortaokulu'na gelen HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erat, 3050 nolu sandıkta belediye başkanlıkları, belediye meclis üyeliği ve muhtarlık için oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından vatandaşlar ve görevliler ile sohbet eden Erat, sınıfları gezerek oy kullanan vatandaşlara vatandaşlık görevini yerine getirdikleri için teşekkür etti.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Erat'a HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve yönetiminin yanı sıra Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt, Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan ve partililer eşlik etti.

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.

"Herkesi sandığa davet ediyoruz"

Tüm vatandaşlara sandığa davet eden Göçer, "Ülke genelinde vatandaşımız sandığa gidiyor ve oyunu kullanıyor. Rabbim inşallah hayırlara vesile kılsın. Başta Gaziantep'imiz olmak üzere Türkiye'deki tüm adaylara başarılar dilerim. Vatandaşlarımızın sandık başına gidip oy kullanmasını, 5 yıllık bir süre için seçilecek belediye başkan adaylarını seçmesi için ciddi bir katılımın olması lazım. Seçimin sakin geçmesi, memleketimize faydalı olması ve seçim sonuçlarına göre kim kazanırsa kazansın seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kazanan adayların da memleketimize hizmet etmesini diliyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın." şeklinde konuştu.

Oy kullanma işlemlerinin devam ettiğini ve halkın iradesinin sonuçlara yansıması için tüm vatandaşları vatandaşlık görevini yapmaya davet eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erat, "Herkes vatandaşlık görevini yerine getirmelidir ve şehrimize, ülkemize ve milletimize katkıda bulunmalıdır." dedi.

Erat, "31 Mart 2024 yerel seçimler bugün yapılıyor. Seçimin öncelikle memleketimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum ve tüm vatandaşlarımızın sandığa gelip oy kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Şu anda okullar biraz sakin görünüyor. Vatandaşlarımız okullara gelip oylarını kullansınlar, vatandaşlık görevlerini yerine getirsinler. Temennimiz odur ki bu seçimde inşallah sağduyuyla, hiç kimsenin burnu kanamadan, tek bir vatandaşımız üzülmeden sakin ve rahat bir seçim olur ve hayırla sonuçlanır." ifadelerini kullandı.

"Tüm vatandaşlarımızı bir an önce sandık başına gelip oyunu kullanmaya davet ediyoruz" diyen HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt ise şunları söyledi:

"31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyumuzu kullandık. Seçimin özelde Şehitkamil'imize ve genelde de Gaziantep'imize ve tüm Türkiye'ye hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin sandığa gidip iradesini yansıtması ve o iradenin de sandıktan olduğu gibi çıkmasını temenni ediyoruz. Sağduyu ile hareket edip seçimin sorunsuz sonuçlanması bizim en büyük temennimizdir." (İLKHA)

Kaynak: ilkha