HÜDA PAR Elmadağ Belediye Başkan adayı İsmail Yardımcı, Elmadağ Hasanoğlan Fatih bölgesinde bulunan esnafı ziyaret etti.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan'ın eşlik ettiği Yardımcı, HÜDA PAR Elmadağ İlçe Başkanı Ferhat Çelik, belediye meclis üyesi adayı Ahmet Kaplaner, Elmadağ ilçe teşkilatı ve partililer ziyarette hazır bulundu.

Yardımcı, seçim çalışmalarının son gününde de esnafı tek tek ziyaret ederek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinledi ve yarın yapılacak olan seçim için bu sefer tercihlerini HÜDA PAR'dan yana kullanmalarını istedi.

Yapılan ziyaretler sonrası HÜDA PAR Elmadağ İlçe Başkanlığı önünde konuşan Yardımcı, "Yaklaşık bir buçuk aydır seçim çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Halkımıza gidiyoruz esnafımızı gezdik güzel tepkiler aldık. HÜDA PAR'a Elmadağ'da ciddi bir teveccüh var. Bu sefer HÜDA PAR ve her evden en az bir oy HÜDA PAR'a diyoruz. Biz HÜDA PAR olarak halkın malına ve parasına sahip çıkacağız. Halkın parasını halka harcayacağız." dedi. 

Yardımcı, "Belediyeler hizmet için vardır. Biz de halkımıza hizmet için sahalara indik. Belediye kapıları rant kapılarından çıkarıp hizmet kapısına çevireceğiz. Onun için halkımıza; 'Bu sefer gelin HÜDA PAR'ı tercih edin. Oylarınızı HÜDA PAR'a verin. Biz de inşallah Elmadağ'ımıza güzel bir hizmet verelim. Yarın seçimdir sandıklar kurulacak partiler birbirine düşman değildir. Yapılacak olan bir yarıştır. Bu yarışta halkımız kimi tercih ederse saygı duymak gerekiyor. Seçimin güzel bir atmosferde geçmesini diliyorum. Herkese başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha