uygulama Haberleri

uygulama haberleri ve güncel uygulama gelişmeleri, uygulama ile ilgili tüm video, uygulama fotoğrafları ve uygulama haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

İstanbul'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, haklarında arama kaydı bulunan 698 şüpheli yakalandı.

Güncel

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 163 kişinin yakalandığı açıklandı.

Güncel

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan "Huzurlu Sokaklar" uygulaması kapsamında binlerce işi sorgulanırken 20 kişi yakalandı.

Güncel

İstanbul'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, haklarında arama kaydı bulunan 466 şüpheli yakalandı.

Güncel

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 8’i tabanca olmak üzere toplam 13 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Güncel

Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 756 kişinin yakalandığını açıkladı.

Güncel

Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 1130 kişinin yakalandığını açıkladı.

Güncel

İstanbul'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, haklarında arama kaydı bulunan 510 şüpheli yakalandı.

Güncel

Şanlıurfa'da aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda 14 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Güncel

İstanbul'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, haklarında arama kaydı bulunan 475 şüpheli yakalandı.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2024 yılından itibaren hayata geçirilen Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana'nın Seyhan ilçesinde yapıldı.

Sağlık

Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Araştırma Merkezi' yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.