iftar programı Haberleri

iftar programı haberleri ve güncel iftar programı gelişmeleri, iftar programı ile ilgili tüm video, iftar programı fotoğrafları ve iftar programı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Ramazan ayı Ramazan faaliyetleri kapsamında Avrupa Yetim Eli, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin kırsal köylerinde Müslümanları iftar sofrasında buluşturuyor.

Güncel

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde öğrenciler için erken bayram kutlaması yapıldı. Üniversite öğrencileri memleketlerine bayram şekeriyle uğurlandı.

Dünya

Avrupa Yetim Eli'nin Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nde düzenlediği iftar programına ülkenin Sosyal Politikalar Bakanı ve Ustrumca Belediye Başkanı katılım sağladı.

Dünya

Avrupa Yetim Eli Derneği tarafından, Kadir Gecesi münasebetiyle Etiyopya'nın Adama kentinde düzenlenen iftar programında eller, Gazze için semaya açıldı.

Ramazan

Haramidere Sanayi Sitesi'nde esnafa yönelik düzenlenen iftar programında bin 500 kişiye iftar verildi.

Dünya

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nde bulunan Avrupa Yetim Eli, Ustrumca kentine bağlı Paperavo köyünde hayırseverlerin desteğiyle iftar programı düzenledi.

Filistin

Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen 'Gazze için Ümmet Sofrası'na katılanlar, mütevazi bir yer sofrasında oruçlarını açtı. İftar programında Gazze'de yaşanan soykırıma...

Güncel

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve görevi devreden Osman Güder, Battalgazi Belediyesi personelleriyle birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi.

Dünya

Avrupa Yetim Eli, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin Bansko kentine bağlı Yeni Mahalle köyünde iftar programı düzenledi.

Ramazan

Adana'da Kuba Camii İmam Hatibi Emrullah Sarman, teravih namazına düzenli bir şekilde gelen 300 çocuğa yönelik iftar programı düzenledi.

Güncel

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörleriyle iftar programında bir araya geldi.

Güncel

Adana'nın Çukurova ilçesi İnce Camii imam Hatibi Nurullah Sarman, çocuklara camiyi sevdirmek amacıyla teravihe gelen ve Kur'an dersi alan öğrencilere...