Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" teması ile Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen Mevlid-i Nebi programı, her yaştan binlerce insanın katımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Filistin başta olmak üzere farklı İslam ülkelerinde tanınan simaların ve çok sayıda STK temsilcisinin katılım sağladığı programa, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarından Dr. Halef Yılmaz, Hüseyin İmir, Abdullah Aslan ve Mehmet Eşin de katıldı.

Mevlid-i Nebi Programı ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, "Öncelikle bu etkinliği düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkür ediyoruz. Yıllardan beri Türkiye'nin birçok ilinde İstanbul ve Diyarbakır başta olmak üzere birçok il ve ilçede Peygamber Efendimizin doğumu vesilesiyle bu mevlit etkinlikleri düzeliyorlar. Bu tür programlarda amaç, hedef, gaye Peygamber Efendimiz anlaşılması ve örnek yaşantısını halkımızı anlatılmasıdır. Be çerçevede bu etkinliğe gelen, destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. HÜDA PAR olarak biz Peygamber Efendimizin anlaşılması için Peygamberimiz adına düzenlenen bütün etkinlikleri, programları değerli buluyoruz. İnşallah bu tür etkinlikler daha fazla artarak ve kitleselleşerek devam etmelidir. Şu an ki dünya genelinde bütün kaosların, çatışmaların sona ermesini yolu peygamber efendimizi takip etmektir. Tekrardan buradan peygamber sevdalıları vakfına teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha