Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze Şeridi'ndeki katliam ve soykırımı 130 gündür devam ediyor. İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 28 bin 473'e çıktığı belirtildi.

Mescid-i Aksa, Kudüs'ün, sadece Filistinlilerin Arapların ve Müslümanların sorunu olmadığını belirten Bursa Osmangazi İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Doktor İbrahim Akşit, bu sorunun bütün insanlığın sorunu olduğunu söyledi.

Akşit, Bütün Müslümanların özellikle böyle bir zamanda Mescid-i Aksa'nın özgürleşmesi ve hürriyetine kavuşturulması için bütün gayretlerini sarf etmesi gerektiğini belirtti.

"Aksa Tufanı'ndan sonra kuvvet ve kudret sahibinin Allah olduğunu herkes gördü"                                  

Aksa Tufanı olayından sonra kuvvet ve kudret sahibinin siyonizm olmadığı Allah-u Teâla'nın olduğunu söyleyen Akşit, "Nice az topluluklar vardır ki, çok topluluğa galip gelir' ayeti kerimesinin çok açık bir şekilde bugün tecelli ettiğini görüyoruz." dedi.

"Mescid-i Aksa ve Kudüs bütün insanlığın sorunudur"

8 milyarlık insanlık âlemi 8 milyonluk Yahudiye mağlup olduğunu söyleyen Akşit, "25-30 binlik bir sayıya sahip HAMAS ve Filistinli kardeşlerimiz karşısında israilin mağlup olduğunu görüyoruz ve inşallah göreceğiz. Dolayısıyla Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistin sadece Filistinlilerin, Arapların ve Müslümanların sorunu değil bütün insanlığın sorunudur." diye belirtti.

"Zafer yakındır"

Bütün Müslümanların özellikle böyle bir zamanda Mescid-i Aksa'nın özgürleşmesi ve hürriyetine kavuşturulması için bütün gayretlerini sarf etmesi gerektiğini söyleyen Akşit, "İnşallah zafer Müslümanların olacaktır. Zafer yakındır. Allah'u Teâla bu vesileyle Gazze'de Filistin'de ve bütün dünyada kendi rızası için çalışan kardeşlerimize en yakın zamanda zaferler ihsan eylesin. Onların şehadetlerini kabul eylesin. Yaralılarına acil şifalar nasip eylesin. Onlara yardım etme konusunda bizlere de şuur nasip etsin." diye konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha