Ziyarette TKDK İl Müdürü Mahmut Dursun, verdikleri destekler, yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında BESO Başkanı Çiftçi'ye bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alarak esnaflarımızı yönlendirme, bilgilendirme ve faydalanabilmeleri için ne gibi çalışmalar yapabileceğimizin istişarelerinde bulunduk. BESO olarak Batman'ımız ve esnafımız için çalışmayı kendimize mecbur görüyor ve sorumlu tutuyoruz." dedi.

"Görevimizin hakkını vermeye çalışacağız"

"Bu koltuklarda oturuyorsak görevimizin hakkını vermeye çalışacağız" diyen Çiftçi, "Bunun yolu da ilimizin ticaretine katkıda bulunmak ve esnafımıza hizmet etmekten geçiyor. Esnafımızdan isteğimiz bizleri takip etmesi odaya gelerek bilgiler alması danışmalık hizmetimizden yararlanarak bu ve bunun gibi destek ve projeleri için girişimlerde bulunmalarıdır. İlimizin ticareti ne kadar gelişirse yararı bize olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Bizden destekler ve projeler hakkında bilgi alın"

Memleketin kalkınması arttığı zaman işsizliğin azalacağını ve böylece gelir seviyesi yükselip maddi sıkıntıların en aza ineceğini vurgulayan Çiftçi, şöyle devam etti:

"Üyelerimize çağrımız odamızı ziyaret ederek destekler ve projeler hakkında bilgiler alsınlar. Ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanarak devletin verdiği tarım ve kırsal desteklerden faydalansınlar. Bu verilen destekler ile yatırım yapsınlar, şehrimizin esnafları ve tüccarları işlerini büyütüp istihdamı artırarak işsizliği azaltsınlar." (İLKHA)

Kaynak: ilkha