Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin ilk gününden bu yana afet bölgesine desteğini sürdüren Kütahya Belediyesi, Hatay’da görev yapmak üzere yeni bir ekibi bölgeye gönderdi.HATAY (İGFA) - Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilimizde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi, afet bölgesine olan desteğine ilk günden bu yana devam ediyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteği sağlayan Belediye, bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden 11 kişilik ekibi Hatay’da görev yapmak üzere yolcu etti.

Kütahya Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bölgede çalışan ekiplerine ek olarak 11 kişilik yeni ekibi yola çıkardıklarını ifade ederek, "Bu ekibimizle beraber bölgeye gönderilen nitelikli personel sayımız 210’u buldu, araç sayımız da 46’yı buldu. Rabbim sağlıkla, sıhhatle gidip gelmeyi ve hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin. Allah memleketimize ve milletimize bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Bu süreçte ilimize gelen depremzedelerimize yardımlarımız devam ediyor. Belediyemizde açtığımız Hilal Market aracılığıyla ilimize gelen depremzedelerimize, vatandaşlarımızın getirdiği yardımların dağıtılması suretiyle desteğimizi sürdürüyoruz. Yardım eden tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: igf