Depremin yaralarını sarmak için bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerdeki çocukların ayağına gidiyor. Ordu’dan deprem bölgelerine gönderilen oyuncakları kırsal mahallelerdeki çocuklara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) aracılığıyla da çocukları ve ailelerini tiyatro ile buluşturuyor.ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi depremin ilk anında olduğu gibi deprem sonrasında da bölgede etkin bir rol üstleniyor. Yaraların sarılması için âdeta seferber olan Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan temizliğe birçok alanda faaliyet yürütüyor. Tüm bunların yanı sıra çocuklar için de birçok çalışmaya imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukları unutmuyor.

ETKİNLİKLER VE TİYATRO OYUNLARI ÇOCUKLARIN BİR NEBZEDE OLSA YÜZLERİNİ GÜLDÜRÜYOR

Adıyaman’da yaraları sarmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her gün Adıyaman merkez de olduğu gibi kırsal mahallere de giderek burada çocuklar için etkinlikler düzenliyor. OBBKT oyuncularının da yer aldığı etkinliklerde çocuklara hediyeler dağıtılırken çeşitli tiyatro oyunları oynanıyor. Düzenlenen tüm bu etkinliklerle depremin çocuklar üzerindeki travmasının azaltılması amaçlanıyor.

ADIYAMAN HALKINDAN TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde düzenlenen etkinlikleri değerlendiren çocuklar ve aileler, yaşanan bu zor günlerde yanlarında olduğu için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. Çocuklar ve aileler ayrıca hem etkinlikleri hem de tiyatro oyunlarını çok beğendiklerini sözlerine eklediler.

Kaynak: igf