Suriye Haberleri

Suriye haberleri ve güncel Suriye gelişmeleri, Suriye ile ilgili tüm video, Suriye fotoğrafları ve Suriye haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Suriye'de yer mantarı toplamak için bindikleri kamyonetin mayına basması sonucu 13 sivil hayatını kaybetti.

Dünya

Suriye'nin doğusundaki Deyrizor şehrinde ABD kontrolündeki El Ömer petrol sahası yakınlarına çok sayıda füze fırlatıldığı bildirildi.

Güncel

Türkiye'deki Suriyelilerin belirli koşullar ve zaman sınırlamalarına göre ülkelerini ziyaret etmek için izin alma başvuruları durduruldu.

Güncel

Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK elemanı Ahmed Al Hac Ömer, MİT'in operasyonuyla yakalandı.

Dünya

Suriye'nin Deyrizor ilinde, işgalci ABD güçlerinin konuşlandığı üsse insansız hava aracı (İHA) ile eylem düzenlendi.

Güncel

Millî Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde sızma girişimindeki 11 PKK/YPG'linin öldürüldüğünü açıkladı.

Dünya

Suriye Gözlemevi, uyrukları henüz belirlenemeyen savaş uçaklarının Suriye'nin doğusundaki bazı hedefleri vurduğunu, ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

Dünya

İşgalci siyonist rejimin Suriye topraklarına fırlattığı füzeler, hava savunma sistemi tarafından düşürüldü.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı son bir haftada 82 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyururken, Suriye'de saldırı girişimlerine Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca misliyle...

Gündem

Suriye’nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Toplamda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 64 oldu.

Gündem

Hudut kartalları, Türkiye'den Suriye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı.