Pakistan Haberleri

Pakistan haberleri ve güncel Pakistan gelişmeleri, Pakistan ile ilgili tüm video, Pakistan fotoğrafları ve Pakistan haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Pakistan'ın çeşitli bölgelerinde etkili olan şiddetli yağış ve yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 87'ye çıktı.

Dünya

Pakistan'da yolcu otobüsü, petrol tankeri ve kamyonetin karıştığı kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.

Dünya

Pakistan'ın çeşitli bölgelerinde etkili olan şiddetli yağış ve yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 63'e çıktı.

Dünya

Cuma gününden bu yana Pakistan genelinde devam eden aşırı yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu ülkede en az 41 kişi hayatını...

Dünya

Pakistan'da şiddetli yağış ve sağanak yağışların ortasında Pencap ve Belucistan'da meydana gelen yıldırım çarpmaları sonucu 25 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Pakistan'ın güneybatısında meydana gelen otobüs kazasında 17 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı.

Dünya

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde yaşanan ayrı olaylarda 6 güvenlik personeli hayatını kaybetti, 12 silahlı saldırgan da öldürüldü.

Dünya

Pakistan’ın Khyber Pakhtunkhwa eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle 2 evin çökmesi sonucu 5'i çocuk 10 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Pakistan’ın Khyber Pakhtunkhwa eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle can kaybı 10'a yükseldi.

Dünya

Pakistan'ın Hayber-Pahtunhva eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Dünya

Pakistan'ın kuzeydoğusundaki Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Şangla bölgesindeki bombalı saldırısı sonucu 5'i Çinli 6 kişinin öldüğü bildirildi.

Dünya

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber-Pahtunhva eyaletinde bir karakola düzenlenen bombalı saldırı ve çıkan çatışma sonucu 7 asker hayatını kaybetti, 6 saldırgan öldürüldü.