Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Öğrenci Topluluğu Filistin için yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi, yüzlerce katılımcı öğrenciye iftar yemeği ikramında bulundu.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinden dolayı bazı güzergahlar araç trafiğine kapalı olacak.

Güncel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında Yazar Sıtkı Aslanhan ve Sanatçı Alper Kış’ı Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Güncel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında Grup Tillo ve ilahi sanatçısı Muzaffer Gürler’i Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Güncel

Diyarbakır ve İstanbul'da oto dolandırıcılığı yaptığı belirtilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Diyarbakır'da 6 Şubat depremlerinde 89 kişinin hayatını kaybettiği "Galeria Sitesi" davasında, 4 sanığa 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi.

Güncel

Diyarbakır'da 2 gündür devam eden sağanak yağışla kırsal mahallelerde dere yatakları taştı, yeni yerleşim alanları ve çevresi sular altında kaldı.

Güncel

Yaklaşık 6 aydır işgal rejiminin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü katliamları kınama ve orada devam eden kutlu direnişe destek olmak amacıyla Peygamber...

Güncel

Diyarbakır'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.

Güncel

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda, Yorulmaz Mahallesi kırsalında 169 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Kültür

"Dünya Mustazaflar Haftası" münasebetiyle başta Gazze ve Halepçe Katliamı olmak üzere İslam coğrafyasında yapılan zulüm ve katliamlara dikkat çekmek amacıyla...

Güncel

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünce Diyarbakır’dan Mardin’e geldiği tespit edilen bir aracın sis farlarına zulalanmış vaziyette çok sayıda uyuşturucu hap ele...