ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

ABD'nin, 1000'den fazla askerini, silahlı gruplara karşı savaştıkları Nijer'den çekmeyi kabul ettiği belirtildi.

Dünya

ABD'nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi kampüsünde, Siyonist işgal rejiminin katliamlarını protesto eden 100'den fazla öğrenci gözaltına alındı.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin İran'a yönelik saldırısının ardından ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği, çalışanları ve onların aileleri için güvenlik uyarısında bulundu.

Dünya

ABD, İran'la bağlantılı oldukları gerekçesiyle bazı özel ve  tüzel kişiliklere; İngiltere ise İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı ve Devrim Muhafızları...

Dünya

Londra merkezli Arapça yayın yapan Arab el-Cedid gazetesi, ABD'nin,  İran'a yönelik büyük bir saldırıdan vazgeçilmesi karşılığında işgalci rejimin, Refah'a saldırı...

Dünya

ABD Hazine Bakanlığı, Şam'daki konsolosluğunun bombalanmasına karşılık olarak siyonist rejime misilleme yapan İran'a, yeni yaptırımlar uygulayacağını açıkladı.

Dünya

New York eyaletinde çıkan çatışmada 2'si polis 3 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

ABD'nin New Orleans şehrindeki bir gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Güncel

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, bugün Türkiye'yi ziyaret edecek.

Dünya

ABD Savunma Bakanı LLoyd Austin, ABD'nin İran ile savaş istemediğini söyledi.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın siyonist işgal rejimine misilleme saldırısının ardından yaptığı açıklamada "İran ve onun uzantılarının tehditlerine karşı israilin...

Dünya

ABD Hazine Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rusya menşeli alüminyum, bakır ve nikelin ülkeye ithalatının yasaklandığı belirtildi.