Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, pazarcı esnafının ihtiyaçlarının kısa sürede karşılanması için talimat verdiKOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafına hayırlı işler diledi.

Pazarda vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Büyükakın, esnafın taleplerini yerine getirirken vatandaşların huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gerekli önlemleri aldıklarını kaydetti. Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay ve yönetimi eşlik etti.

“TALEPLERİMİZİN ÇOĞU YAPILDI”

Pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, kendisine eşlik eden Büyükşehir personeline taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için talimat verdi. Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, “Başkanımızdan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Sayenizde taleplerimizin büyük çoğunluğu yapıldı. Hala da ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Geri kalanlar da yapılacak inşallah” dedi.

Kaynak: igf