kaçakçılık Haberleri

kaçakçılık haberleri ve güncel kaçakçılık gelişmeleri, kaçakçılık ile ilgili tüm video, kaçakçılık fotoğrafları ve kaçakçılık haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15-21 Nisan tarihleri arasında Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde yapılan toplam 40 operasyon neticesinde 73...

Güncel

Şırnak Valiliği, kent genelinde son bir haftada gerçekleşen operasyonlarda yakalanan 31 kişiden 28'i hakkında yasal işlem devam ederken 3 kişinin...

Güncel

Ticaret Bakanlığı, bu yılın ilk 3 ayında düzenlenen operasyonlarda 8 milyar liralık ticari eşya ve uyuşturucu kaçakçılığının engellediğini belirtti.

Güncel

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin son bir haftada yaklaşık 100 milyon liralık kaçakçılık girişimini engelledikleri belirtildi.

Güncel

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, bu ay 4 milyar 200 milyon lira değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konuldu.

Güncel

Van İl Jandarma Komutanlığınca son bir haftada gerçekleştirilen kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında yakalanan 124 kişiden 6'aı tutuklandı.

Güncel

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheliden 1'i tutuklandı.