hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Adıyaman'ın Besni ilçesinde çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edilen ve hırsızlık yaptığı tespit edilen iki kişi yakalandı.

Güncel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, aile sağlığı merkezinde hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Mardin’de 18 adet suç kaydının olduğu ve toplam 24 yıl 9 ay 20 gün hapis cezası kesilmiş olan şahıs yakalandı.

Güncel

Elazığ ili Sivrice ilçesinde 7 evde meydana gelen hırsızlık olaylarının faili yakaladı.

Güncel

Batman Valisi Ekrem Canalp, mart ayı içerisinde Batman genelinde gerçekleştirilen asayiş faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güncel

Merkez Battalgazi ilçesinde 4 ayrı ikametten hırsızlık yapan 2 zanlı gözaltına alındı.

Güncel

Adıyaman Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 kişiyi, motosiklet hırsızlığı yaptıkları esnada yakaladı.

Güncel

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda 47 şahıs yakalandı.

Güncel

Malatya'da bir konteyner kentten 9 adet klima çaldığı tespit edilen zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Güncel

Malatya'da piyasa değeri 2 milyon TL olan medikal malzemelerin çalınması olayı ilgili gözaltına alınan 2 zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Güncel

Malatya'da organize bir şekilde hırsızlık yaptıkları tespit edilen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 1 buçuk...

Güncel

Merkez Battalgazi ilçesinde piyasa değeri yaklaşık 300 bin TL olan inşaat malzemelerinin çalınması olayı ile ilgili 3 şüpheli yakalanarak gözaltına...