gösteri Haberleri

gösteri haberleri ve güncel gösteri gelişmeleri, gösteri ile ilgili tüm video, gösteri fotoğrafları ve gösteri haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir okulda gerçekleştirilen 23 Nisan gösterilerinde kız çocuklarına uygunsuz kıyafetler giydirildi.

Güncel

Van ve Bitlis'te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 15 gün, Muş'ta ise 3 gün süreyle yasaklandı.

Güncel

Muş Valiliği, güvenlik gerekçesiyle toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşlerinin 3 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Güncel

Şırnak Valiliği, gösteri, yürüyüş ve açık hava toplantılarının 15 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.

Güncel

Türkiye genelinde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, valilik ve kaymakamlık makamlarının aldığı kararla, 3 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli...

Dünya

Umman'daki göstericiler, Filistin halkına ve Gazze Şeridi'ne destek için Ürdün'deki halk hareketiyle dayanışma içinde olduklarını ifade etti.

Güncel

Şırnak Valiliği, kentte düzenlenecek gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Güncel

Bitlis Valiliği, kentte düzenlenecek gösteri yürüyüşü, açık hava toplantılarının 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Dünya

Endonezya'daki Mısır ve Ürdün büyükelçilikleri önünde, Gazze'ye destek gösterileri düzenlendi.

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de binlerce kişi, Filistin'e destek, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla gösteri düzenledi.

Dünya

Ürdün'ün başkenti Amman'da gerçekleşen büyük gösteride binlerce kişi, Gazze'ye destek ve Refah Kapısı'nın açılması için yürüyüş yaptı.